Kategorije
Je li moguće da Arsenal pobijedi Manchester City u 3 uzastopna kola remija?
23 Apr

Je li moguće da Arsenal pobijedi Manchester City u 3 uzastopna kola remija?

Od osvajanja naslova 2004. godine, Arsenal nije uspio osvojiti još jedan trofej gotovo dva desetljeća. Nije da Arsenal nije imao šanse. Tijekom tog razdoblja imali su veliku prednost u sredini lige mnogo puta, ali su izjednačili ili izgubili u posljednjoj fazi, uništivši mnoge šanse za osvajanje prvenstva.

Mnogi navijači u Arsenal Nogometni Dresovi bili su vrlo zabrinuti nakon remija protiv Southamptona: je li to naša sudbina? Ipak, Carragher koji je igrao u Liverpool Nogometni Dresovi nije toliko pesimist kao neki "obožavatelji oružja". Rekao je: "Arsenalova trenutna situacija u prvenstvu nije na rubu izumiranja, ali će utakmica u srijedu protiv Manchester Cityja biti njihova posljednja prilika za potpuni samospas. Inicijativa je još uvijek u njihovim rukama!"

Na putu do prvenstva, Arsenal nema mnogo remija za protraćiti. Nakon ove utakmice vode u Manchester Cityju samo 5 bodova na ljestvici. Imaju dvije utakmice više od Manchester Cityja. U teoriji imaju gotovo isti rezultat kao Manchester City. Arteta je priznao da je momčad napravila neoprostive pogreške u igri, "Opet smo se gurnuli u kut i ponovno jeftino primili loptu na početku. Ne možete primiti tri gola zaredom u utakmici."