Kategorije
Liga prvaka: Je li moguće da Chelsea pobijedi Real Madrid?
11 Apr

Liga prvaka: Je li moguće da Chelsea pobijedi Real Madrid?

12. travnja, prvo kolo četvrtfinala Lige prvaka otvorit će utakmicu teške kategorije——Real Madrid će se sučeliti s Chelseajem na Bernabeu. Obje momčadi prošle i pretprošle godine bili su prvaci Lige prvaka. Može li "Blue Army" pobijediti "Galaxy Battleship"? Kako razmišljaju navijači u Jeftini Dres Chelsea?

Chelsea je 2021. godine u nokaut rundi u dva kola svladao Real Madrid 1:1 i 2:0 te je te godine konačno osvojio trofej. U 2022. dvije momčadi ponovno su se susrele u nokaut rundi, Real Madrid je prošao dalje 3:1 i 2:3 i na kraju osvojio trofej. Ove godine su se opet susreli Real Madrid i Chelsea, tako zanimljiva sudbina.

Ali sada je Chelsea vrlo depresivan, zauzima 11. mjesto u Premier ligi s 10 pobjeda, 9 remija i 11 poraza, samo je dva puta promijenio glavnog trenera, ali još uvijek nema poboljšanja. Ni sadašnji privremeni trener Lampard nije posebno dobar trener. Real Madrid nije posebno jak ove sezone, izgubio je dvije uzastopne utakmice od Barcelone u La Ligi, međutim, oni navijači koji nose Dresovi Real Madrid i dalje su prilično uvjereni u pobjedu ove utakmice.